Alles over Valentijn

Last minute kado's voor valentijnsdag Last minute kado's voor valentijnsdag
Nog geen valentijns kado? Bekijk de last minutes kado's.
Ik hou van jou in andere talen Ik hou van je
Ik hou van jou in het Engels, Chinees of Frans. Ik hou van jou in meer dan 30 talen!
Typische valentijn kado's Typische valentijn kado's
Op valentijnsdag worden er vaak typische kado's gegeven. Bekijk het complete overzicht!
Geschiedenis van valentijn Geschiedenis van valentijn
De geschiedenis van valentijn gaat terug naar 300 na Christus. Lees hier hoe valentijnsdag ontstaan is.
Voor wie zoek je een kado?
Klik hieronder de velden aan en het systeem
gaat op zoek!
Voor wie is het?
Geslacht:
Leeftijd:
Minimum prijs:
Maximum prijs:
Laat de kado's zien!

Typische valentijn kado's

Valentijn is een speciale dag en dus zijn er ook speciale valentijns kado's. Op deze pagina proberen we een compleet overzicht te geven van cadeau's die juist met valentijn gegeven worden. Dus weet je niet wat je voor jouw valentijn wilt geven, dan ben je hier op het juiste adres voor typische valentijn kado's!

1. Persoonlijk kado

Abeer valentijn met opdrukls je een tijd met je partner hebt dan zijn er voor veel gebeurtenissen die je samen hebt meegemaakt. Dit kunnen zowel trieste als hele blijde gebeurtenissen zijn. Het is natuurlijk leuk om je partner te herinneren aan zo'n blijde gebeurtenis, die jullie allebei in het hart heeft geraakt. Denk hierbij aan de aller eerste keer dat jullie elkaar ontmoet hebben (weet je het nog?), een jaar verkering hadden, die prachtige vakantie of reis die jullie hebben gemaakt. Waarschijnlijk heb je hier wel een aantal foto's van en hoe leuk zou die ander het vinden om aan jullie unieke moment herinnerd te worden?


Kijk op www.personalgifts.nl en www.yoursurprise.nl voor mogelijke persoonlijke kado's.

2. Bloemen en rozen

rode rozenEen mooi boeket bloemen is waarschijnlijk wel het bekendste valentijn kado. Het is misschien een beetje afgezaagd en standaard, maar met een prachtige bos rode rozen wordt iedere vrouw blij! 

Bloemen worden meestal door de man gegeven aan de vrouw, andersom zie je niet zo vaak. Voor valentijn worden meestal rode rozen gegeven. De betekenis van een rode roos: Ik hou van je, liefde & romantiek. Heel veel mannen geven voor valentijn een rode roos of een complete rode bos rozen. Maar eigenlijk is het juist veel origineler om een keer ander soort bloemen te geven. Denk aan een orchidee (staat voor liefde & schoonheid) of een combinatie van witte en rode rozen (betekent voor altijd samen).

Onderstaande online bloemen winkels hebben speciale valentijns boeketten en acties:
Fleurop.nl - Topbloemen.nl (met persoonlijk kaartje erbij) - Euroflorist.nl

3. Lekker drinken & romantisch dineren

restaurant uitetenOp 14 februari zitten vele restaurants helemaal vol, want valentijnsdag is dé dag om eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk wil je naar een romantisch restaurant. En het eten moet lekker zijn voor een onvergetelijke avond met je valentijn. Ga dus niet zomaar naar een restaurant maar reserveer altijd! Want je wilt natuurlijk niet met je (toekomstige) partner bij een vol restaurant aankomen.

Bekijk de volgende websites voor goede restaurants bij jou in de buurt:
Dinnersite.nl - iens.nl - eet.nu - Voordeliguiteten.nl (uit eten met korting) - Bongo.nl (geef een diner bon)

4. Nachtje of weekendje weg in een hotel

Echte romantiek op valentijnsdag beleef je natuurlijk gezamelijk met z'n tweeën. Lekker een weekendje weg naar in een romantisch hotel of lekker naar een villa bij een bungalowpark. 

Het grote voordeel van een eigen huisje op een bungalowpark als Landal of Centre Parcs is dat je vaak een sauna en open haard in het huisje hebt. Je kunt dus heerlijk relaxen en van elkaar genieten. 

Veel websites spelen op valentijnsdag in en hebben speciale valentijns arrangementen. De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen, dus bekijk ze zelf hieronder:
Bungalow of villa: Landal - Center Parcs - Bungalowspecials.net
Hotels: Hotelspecials.nl - Hotelmoment.nl - Weekendjeweg.nl
 

5. Valentijns kaartje